Το ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ είναι το νέο δημιούργημα του Γιώργου Χατζηγαβριηλίδη, ενός βραβευμένου επιχειρηματία που έχει μυηθεί στην παράδοση για κορυφαία ποιότητα στο κρέας.

Η αλυσίδα καταστημάτων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ αποτελεί για τον Γιώργο Χατζηγαβριηλίδη τη φυσική συνέχεια της οικογενειακής του παράδοσης περισσότερων από 40 χρόνων στον κλάδο του ποιοτικού κρέατος.

Δεύτερης γενιά επιχειρηματίας ο ίδιος, με σταθερή βάση και πυρήνα την καρδιά της πόλης της Καβάλας, θέτει δυναμικά τις βάσεις για μία σειρά από καταστήματα αγοράς κρέατος. Σε αυτό το νέο του εγχείρημα, στόχος είναι να προσφέρεται απλόχερα στους καταναλωτές η οικογενειακή φροντίδα και η εξασφάλιση του καλύτερου κρέατος στο οικογενειακό τραπέζι.

Σήμερα, η ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.Ε. καινοτομεί και δημιουργεί μία νέα εποχή στην αγορά του κρέατος για τους καταναλωτές. Ένα περιβάλλον όπου στόχος είναι η απόλυτη ικανοποίηση των εξατομικευμένων αναγκών του κάθε καταναλωτή, μέσα σε ένα πλαίσιο οικογενειακής φροντίδας, απεριόριστης ποικιλίας, απαράμιλλης γεύσης και φυσικά αδιαπραγμάτευτα κορυφαίας ποιότητας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ