Στην εταιρεία ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α.Ε. όραμα μας είναι να προσφέρουμε στον καταναλωτή ένα ευρύ φάσμα επιλογών ποιοτικών τροφίμων με παραδοσιακές συνταγές του τόπου μας αλλά και συνταγές που όταν τις γευόμαστε να μας ταξιδεύουν σε άλλους τόπους και μέρη!

Εμπλουτίζουμε συνεχώς το προϊοντικό μας μίγμα και τον κατάλογο μας μέσα από μελέτες, πολλές δοκιμές και ένα σύγχρονο τμήμα R.&D. του οποίου και ηγούμαστε ως Διοίκηση για να πιάνουμε άμεσα τον παλμό της αγοράς και να πρωτοπορούμε, βγάζοντας τα καλυτέρα προϊόντα πρώτοι στην αγορά.

Έχουμε πάθος με το προϊόν μας όπως και με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Στόχος μας να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία στο προϊόν μας καλύπτοντας πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες του καταναλωτή και δίνοντας μοναδική εμπειρία πελάτη στα καταστήματά μας.

Γι αυτόν τον λόγο έχουμε αναπτύξει δυο πυλώνες δράσης με μοναδικά και πρωτοποριακά Concepts όπου πλέον έχουν «πάρει σάρκα και οστά» τα «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ» και «BULLEVARD». Ήδη λειτουργούμε καταστήματα τα οποία έχουν περάσει το πιλοτικό τους στάδιο και στα δυο Brands, έχοντας προχωρήσει και σε διορθωτικές κινήσεις με στόχο τη βελτιστοποίηση καθημερινών λειτουργειών αλλά και στην απόδοση τους.

Το πρώτο Brand ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ είναι σύγχρονα κρεοπωλεία και ανήκουν στον κλάδο της λιανικής πώλησης κρέατος και σούπερ μάρκετ. Ενώ το δεύτερο και πολύ ανερχόμενο Brand το BULLEVARD το οποίο είναι Gyros & Burger Bar ανήκει στον κλάδο της εστίασης. Οραματιζόμενο να παίξει ηγετικό ρολό στον κλάδο της εστίασης αναπτύσσοντας τη μεγαλύτερη αλυσίδα street food Burger στη χωρά μέσω franchise.

Στα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ θέλουμε ο καταναλωτής και η οικογένειά του να μαγειρεύουν στο σπίτι και να ενώνονται καθημερινά μέσα από αυτή τη διαδικασία του σπιτικού φαγητού!

Για να έχει όμως το οικογενειακό τραπέζι κυρίαρχο ρολό στη σύγχρονη καθημερινότητα των Ελλήνων και των νέων γενιών κυρίως, θα πρέπει να προσφέρουμε τα κρέατά μας και το σύνολο των προϊόντων μας έτοιμα για μαγείρεμα και με οδηγίες χρήσης πολλές φορές!

Ετοιμάζουμε εμείς τα κρέατα λοιπόν μαρινάροντάς τα με τα πιο αρωματικά και γευστικά μπαχαρικά του τόπου μας αλλά και της Ανατολής, προσθέτοντας τη μαεστρία που έχουμε αποκτήσει εδώ και 4 δεκαετίες στην ενασχόλησή μας ενεργά με τον κλάδο του τρόφιμου ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μοναδικό!

Έτσι σε λίγη ώρα μόνο με απολυτή ευκολία και χωρίς κάποιος να είναι και… «master chef» το φαγητό είναι έτοιμο και η οικογένεια στο τραπέζι για να το γευτεί.

Στα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ θέλουμε ο καταναλωτής και η οικογένεια του να μαγειρεύουν στο σπίτι και να ενώνονται καθημερινά μέσα από αυτή τη διαδικασία του σπιτικού φαγητού!

Για να έχει όμως το οικογενειακό τραπέζι κυρίαρχο ρολό στη σύγχρονη καθημερινότητα των Ελλήνων και των νέων γενιών κυρίως, θα πρέπει να προσφέρουμε τα κρέατα μας και το σύνολο των προϊόντων μας έτοιμα για μαγείρεμα και με οδηγίες χρήσης πολλές φορές!

Ετοιμάζουμε εμείς τα κρέατα λοιπον μαρινάροντας τα με τα πιο αρωματικά και γευστικά μπαχαρικά του τόπου μας αλλά και της Ανατολής, προσθέτοντας τη μαεστρία που έχουμε αποκτήσει εδώ και 4 δεκαετίες στην ενασχόληση μας ενεργά με τον κλάδο του τρόφιμου ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μοναδικό!

Έτσι σε λίγη ώρα μόνο με απολυτή ευκολία και χωρίς κάποιος να είναι και… «master chef» το φαγητό είναι έτοιμο και η οικογένεια στο τραπέζι για να το γευτεί.

Η ασφάλεια για εμάς και η ποιότητα έχουν τον πρώτο λόγο στη παραγωγή και διάθεση τροφίμων γι αυτό και έχουμε τις κατάλληλες εγκαταστάσεις και τον άρτιο μηχανολογικό εξοπλισμό όπως επίσης και συστήματα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.

Έτσι ο καταναλωτής τρέφεται με απολυτή σιγουριά και ασφάλεια. Οι άνθρωποι μας εκπαιδεύονται σε συχνά διαστήματα όπου έχουμε ορίσει ως διοίκηση πάνω στη διαχείριση τροφίμων από εξιδεικευμένους και πιστοποιημένους επαγγελματίες.

Όμως έχουμε αναπτύξει και σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα εργαζομένων ώστε να προσφέρουμε προστιθέμενη αξία εξυπηρέτησης αλλά και υψηλή εμπειρία πελάτη.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ έχει στη διάθεσή της αυτή τη στιγμή δύο καταστήματα λιανικής πώλησης, στα Αμισιανά και στο κέντρο της Καβάλας.

Στα άμεσα σχέδιά της είναι η επέκταση των καταστημάτων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ σε όμορες πόλεις στη βορειά Ελλάδα οπού θα μπορεί να εξυπηρετεί μέσω των βασικών της εγκαταστάσεων και να τα διανέμει. Έπειτα έχει ήδη αναπτύξει Books και Manuals για την επέκταση της αλυσίδας σε όλη την ελληνική επικράτεια μέσω franchise.

Για την εταιρεία,

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Για να μάθετε περισσότερα για τις ευκαιρίες επένδυσης στο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ, επικοινωνήστε μαζί μας στο