_Σοτάρουμε τον κιμά για περίπου 4′-5′, ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσει και να γίνει σπυρωτός.

_Προσθέτουμε το κρεμμύδι και λίγο αλάτι και σοτάρουμε, ανακατεύοντας για περίπου 5′-6′ ακόμα.

_Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε για 1′.

_Προσθέτουμε την ντομάτα.

_Μόλις τα υγρά κοχλάσουν έντονα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε με το καπάκι. Μαγειρεύουμε για περίπου 25′-30′ ή μέχρι να μαλακώσουν καλά τα υλικά, να εξατμιστούν τα πολλά υγρά και να δέσει η σάλτσα.

_Παράλληλα, σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

_Σερβίρουμε τα σπαγγέτι, τα περιχύνουμε με τη σάλτσα κιμά και τα πασπαλίζουμε με το τυρί.