Με οδηγό τη φιλοσοφία μας «Από την οικογένειά μας για τη δική σας», όλοι οι άνθρωποι των καταστημάτων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ απαρτίζουν μία μεγάλη οικογένεια που προσφέρει τη γνώση, την εμπειρία και τον καλύτερό της εαυτό για τη γνήσια, αυθεντική και ειλικρινή εξυπηρέτηση των πελατών που μας εμπιστεύονται.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΤΖΗΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Πολυβραβευμένος επιχειρηματίας με το Diamonds of the Greek Economy (2019, 2020), ο Γιώργος Χατζηγαβριηλίδης έχει αναπτύξει από νωρίς την επιχειρηματική δυναμική του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΙΚΡΕ ΑΕ για πολλά χρόνια ως Διευθύνων Σύμβουλος. Σήμερα, στο πλαίσιο ενός μεγάλου portfolio επιχειρήσεων που έχει ήδη στο δυναμικό του, σχεδίασε και αναπτύσσει τη νέα αλυσίδα καταστημάτων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ, χαράσσοντας νέα προοπτική στην ποιοτική αγορά κρέατος διεθνώς.

ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΡΑΥΓΟΥΣΤΗ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Με μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης, η Στέλλα Καραυγουστή βρίσκεται στην ομάδα του ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ ήδη από την αρχή του σχεδιασμού του πρώτου καταστήματος της αλυσίδας. Τα καθήκοντά της είναι η ομαλή λειτουργία των καταστημάτων της αλυσίδας, η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού, καθώς και η επαφή με τους πελάτες του ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ, συνδυάζοντας την ευελιξία, την ακεραιότητα και την αξιοπιστία που διαθέτει.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΥΛΙΔΟΥ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ

Εργάζεται στην ομάδα του Γιώργου Χατζηγαβριηλίδη από την αρχή. Σήμερα η Δέσποινα είναι υπεύθυνη εξασφάλισης της κορυφαίας ποιότητας σε ό,τι αφορά τα καταστήματα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ. Πραγματοποιεί τον ποιοτικό έλεγχο του κρέατος και όλων των πρώτων υλών ως τη βάση για τη δημιουργία σταθερά ποιοτικών προϊόντων, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών, την ποιότητα εμφάνισης και διατήρησης των υψηλών προδιαγραφών που πρεσβεύουμε.

ΚΕΙΣΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ

Απόφοιτος της σχολής επαγγελματιών κρεοπωλών Θεσσαλονίκης, ο Κωνσταντίνος Κεισίδης διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στη διαχείριση κρέατος. Αγαπά πολύ τη δουλειά του, έχει μεγάλη τεχνογνωσία και εξαιρετική τεχνική. Χαρακτηριστικό του ότι προσεγγίζει τους πελάτες με απόλυτη ειλικρίνια και γι’αυτό εμπνέει εμπιστοσύνη, οικειότητα και ασφάλεια.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ

ΣΕΦ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΤΟΙΜΩΝ ΛΥΣΕΩΝ

Απόφοιτος σχολής μαγειρικής και φύσει δραστήριος, ο Μανώλης Πολιτάκης διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία από μεγάλες κουζίνες υψηλών απαιτήσεων. Στα καταστήματα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ είναι υπεύθυνος για τις συνταγές των κρεατοσκευασμάτων και των έτοιμων λύσεων, για τα οποία σχεδιάζει τις συνταγές.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΜΛΕΛΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Πτυχιούχος οικονομικών, ο Σταύρος Κουμλέλης διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία σε οικονομικές διευθύνσεις πολλών διαφορετικών κλάδων της αγοράς. Από το 2020 συνεργάτης του Γιώργου Χατζηγαβριηλίδη, έχει αναλάβει σήμερα την Οικονομική Διεύθυνση του ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ

Αμισιανά Καβάλας
7ο ΧΛΜ ΚΑΒΑΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ
info@oikogeneiakon.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Designed by Food For Thought | Developed by Toastedweb © 2023 Oikogeneiakon | All Rights Reserved