_Στύβετε τα πορτοκάλια κ το λεμόνι και παίρνετε τον χυμό τους. Βάζετε τον χυμό σε ένα μπολ, το ελαιόλαδο, την μουστάρδα, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύετε καλά. Τοποθετείτε μέσα στο μείγμα τα μπουτάκια του κοτόπουλου και τα αφήνετε 2 περίπου ώρες.
_Έπειτα καθαρίζετε τις πατάτες και τις τοποθετείτε σε ένα μικρό πυρέξ.
_Προσθέτετε τα μπούτια μαζί με όλο το μείγμα και ανακατεύετε καλά. Πασπαλίζετε με τη ρίγανη. Καλύπτετε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο.
_Ψήνετε στους 180°C για 1 ώρα.
_Μετά από μια ώρα αφαιρείτε το αλουμινόχαρτο, βάζετε πάνω στα μπούτια λίγο βούτυρο και ψήνετε για άλλα 30′-40′ περίπου μέχρι να ροδίσει το φαγητό.
_Σερβίρετε το φαγητό με την σάλτσα του, η οποία είναι πολύ νόστιμη και καραμελωμένη εξαιτίας του μελιού.