Πεντανόστιμο φαγάκι, μπιφτέκια μοσχαρίσια ζυμωμένα με
λαχανικά, ιδανικά για να «κρύψετε» λαχανικά από τα
παιδιά, μαζί με γλυκοπατάτες και πατάτες στον φούρνο!
_Σε ένα μπολ ζυμώνουμε όλα τα υλικά για τα μπιφτέκια πολύ καλά,
σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο 30′.
_Στο μεταξύ βάζουμε σε ένα ταψί τις πατάτες και τις γλυκοπατάτες κομμένες κυδωνάτες και τις περιχύνουμε με όλα τα υλικά τα υγρά, αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε και 1 κούπα νερό και ψήνουμε στους 180°C μέχρι να μαλακώσουν και να πάρουν ωραίο χρώμα.
_Τα τελευταία 15-20′ βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο και βάζουμε και τα μπιφτέκια πάνω από τις πατάτες που τα ζυμώνουμε σε μέτριο μέγεθος και βάζουμε ξανά στον φούρνο να ψηθούν όλα μαζί.