_Σοτάρουμε τον κιμά για περίπου 4′-5′, ανακατεύοντας μέχρι να ροδίσει και να γίνει σπυρωτός.
_Προσθέτουμε το κρεμμύδι και λίγο αλάτι και σοτάρουμε, ανακατεύοντας για περίπου 5′-6′ ακόμα.
_Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε για 1′.
_Προσθέτουμε την ντομάτα.
_Μόλις τα υγρά κοχλάσουν έντονα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σκεπάζουμε με το καπάκι. Μαγειρεύουμε για περίπου 25′-30′ ή μέχρι να μαλακώσουν καλά τα υλικά, να εξατμιστούν τα πολλά υγρά και να δέσει η σάλτσα.
_Παράλληλα, σε άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει βράζουμε τα σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
_Σερβίρουμε τα σπαγγέτι, τα περιχύνουμε με τη σάλτσα κιμά και τα πασπαλίζουμε με το τυρί.